Adăugat pe 11 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

125 de ani de National Geographic

125 de ani de National Geographic
125 de ani de National Geographic

De 125 de ani National Geographic e publicația științifică pe care a cumpărat-o multe generații, care a trecut prin multe perioade și care și-a dezvoltat un întreg ecosistem  în ultimii ani. National Geographic înseamnă multe. Înseamnă canal TV, înseamnă revistă, înseamnă mediu online, înseamnă fotografie, înseamnă concursuri prin fotografie, înseamnă editoriale și așa mai departe. Prin National Geographic s-au public enorm de multe fotografii reușite. S-au spus povești și s-au transmis emoții.

Publicația de peste ocean, Boston prin The Big Picture, prezintă câteva dintre cele mai reușite fotografii realizate de-a lungul timpului de corespondenții mediului care a devenit un adevărat brand. Puteți vedea mai jos o selecție a noastră cu șapte dintre acele fotografii, iar aici puteți găsi lista întreagă. Aceste fotografii sunt exemplu clar a ceea ce înseamnă poveste prin fotografie și fotografie cu poveste. :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.