Adăugat pe 23 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

15 fotografii din proiectul lui David Botond, The Invisible Man

David Botond și proiectul „The Invisible Man”
David Botond și proiectul „The Invisible Man”

David Botond este un fotograf din Odorheiu-Secuiesc care a reușit să aducă expresia unui portret în fotografiile sale în așa fel încât din momentul în care le privești ți se derulează în fața ochilor, parcă, o întreagă poveste. Botond este renumit atât în România, cât și peste hotare, fiind, spre exemplu, fotograful care a realizat cadrele pentru catalogul Seroussi. De asemenea, a avut o serie de expoziții în țară și în Ungaria, atrăgând un număr mare de oameni încântați de fotografiile sale.

Seria The Invisible Man a fost expusă în 2011 la hotelul Hilton din Budapesta, fiind una dintre cele mai de succes ale fotografului. Veți înțelege mesajul seriei de îndată ce veți privi primele fotografii. Vă invităm în continuare să vedeți cadrele promițându-vă că vom mai reveni cu câteva dintre proiectele sale. Suntem convinși că veți fi încântați!

Puteți să-l urmăriți pe David Botond pe site-ul personal sau pe FacebookPostează constant fotografii superbe, o mare parte din ele fiind realizate pe film! :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.