LOADING

Type to search

16 fotografii de la RedBull Romaniacs realizate de Thomas Câmpean

dragosasaftei 5 years ago

Pe Thomas Câmpean vi l-am prezentat în urmă cu o lună printr-o serie de fotografii realizate la protestele din TurciaDe această dată venim cu o altă serie de fotografii de la un eveniment mai fericit decât cel anterior. Tomi este unul dintre fotografii acreditați la competiția RedBull Romaniacs desfășurată în Sibiu în această perioadă.

Cu această ocazie am ales să publicăm o serie de 16 fotografii pe care le-a realizat Thomas Câmpean pe durata primelor două zile ale evenimentului. Această serie de fotografii deschide totodată și colaborarea sa ca fotograf Nikon RomâniaNoi îi ținem pumnii și îi urăm mult succes în această direcție!

Puteți vedea mai jos fotografiile de la RedBull Romaniacs. Evenimentul este extrem de expresiv în sine și pare ușor să obții fotografii wow. Dar nu este deloc așa. Fluxul mare de activități desfășurate pe toată durata evenimentului te fac să fii atent în multe locuri simultan și te pun în postura de a selecta și alege doar ce este cel mai relevant pentru fotografii. Nu e ușor deloc. Suntem convinși!

Mulțumim, Tomi, pentru fotografii! 🙂 Pe Thomas îl puteți urmări pe site-ul lui sau pe Facebook.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Abbys 6 July 2013

    Foarte frumoase fotografiile!!! Spectaculoasechiar unele !!!!

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 7 July 2013

      Absolut! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *