Adăugat pe 4 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

16 fotografii de la RedBull Romaniacs realizate de Thomas Câmpean

Fotografii de la RedBull Romaniacs realizate de Thomas Câmpean
Fotografii de la RedBull Romaniacs realizate de Thomas Câmpean

Pe Thomas Câmpean vi l-am prezentat în urmă cu o lună printr-o serie de fotografii realizate la protestele din TurciaDe această dată venim cu o altă serie de fotografii de la un eveniment mai fericit decât cel anterior. Tomi este unul dintre fotografii acreditați la competiția RedBull Romaniacs desfășurată în Sibiu în această perioadă.

Cu această ocazie am ales să publicăm o serie de 16 fotografii pe care le-a realizat Thomas Câmpean pe durata primelor două zile ale evenimentului. Această serie de fotografii deschide totodată și colaborarea sa ca fotograf Nikon RomâniaNoi îi ținem pumnii și îi urăm mult succes în această direcție!

Puteți vedea mai jos fotografiile de la RedBull Romaniacs. Evenimentul este extrem de expresiv în sine și pare ușor să obții fotografii wow. Dar nu este deloc așa. Fluxul mare de activități desfășurate pe toată durata evenimentului te fac să fii atent în multe locuri simultan și te pun în postura de a selecta și alege doar ce este cel mai relevant pentru fotografii. Nu e ușor deloc. Suntem convinși!

Mulțumim, Tomi, pentru fotografii! :-) Pe Thomas îl puteți urmări pe site-ul lui sau pe Facebook.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.