Adăugat pe 30 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Fotoreportaje
 
 

19 fotografii de la BIAS 2013 realizate de Aurel Rapa

Fotografii de la BIAS 2013 de Aurel Rapa
Fotografii de la BIAS 2013 de Aurel Rapa

„Pentru majoritatea oamenilor, cerul înseamnă limita. Pentru aceia care iubesc aviaţia, cerul înseamnă acasă”, spunea Charles Lindbergh.

Și atunci când consideri cerul un loc în care limitele nu există descoperi ce înseamnă cu adevărat pasiunea pentru ceva anume. În weekend a avut loc Bucharest International Air Show sau, pe scurt, BIAS 2013, eveniment care a adunat un număr extrem de mare de iubitori ai avioanelor, dar și de piloți cu capacități extraordinare.

Desfășurat pe aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa, București) evenimentul s-a dovedit a fi unul reușit. Cel puțin așa s-a văzut prin fotografii. Vrem să vă arătăm astăzi o serie de fotografii mai aparte de la show-ul aviatic, fotografii realizate de Aurel Rapa, un fotograf cu personalitate, așa cum l-am descris încă de la începutul acestui an. Haideți să ridicăm orice limită și să aducem cerul mai aproape! :-)

Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook sau blogul personalÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.