LOADING

Type to search

20 de fotografii creative realizate de Toma Bonciu

dragosasaftei 5 years ago

V-am prezentat o parte din portofoliul lui Toma Bonciu la începutul primăverii acestui an și am observat că fotografiile sale v-au atras atenția. Revenim acum cu o serie care ni s-a părut extrem de interesantă. Toma a abordat  un gen fotografic oarecum neobișnuit. Intitulând-o creative photography, Toma exprimă prin fotografiile din această serie fel și fel de stări care aduc peisajele clasice într-o zonă mistică.

Nu e vorba de post-procesare, nu e vorba de vreo exagerare, este pur și simplu o percepere diferită a realității care ne înconjoară. Iar rezultatele sunt extrem de atractive. Haideți să începem ziua cu 20 de astfel de fotografii! 🙂 Iar dacă vreți să aflați câteva trucuri despre cum au fost realizate/procesate aceste fotografii vă invităm la cursul intensiv de editare foto pe care-l ține Toma Bonciu în București.

Pe Toma îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul personal. 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

5 Comments

 1. D-Petre 20 August 2013

  L-am cunoscut pe Toma Bonciu la Fotogenica si chiar am participat la workshop-ul lui despre editarea foto … sper sa-l mai intalnesc.

  Felicitari Toma Bonciu pentru acesta serie de fotografii.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 20 August 2013

   Ne bucurăm să auzim asta! 🙂

 2. Abbys 24 August 2013

  Mda, foarte interesant, este altceva si mie imi place !!!! Unele par putin exagerate din punctul meu de vedere, dar sunt cateva exceptionale.Felicitari autorului !!! Cu deosebit respect Abbys.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 24 August 2013

   Sunt toate aparte, creative! 🙂

 3. Viorel Ion 30 August 2013

  Sunt cateva fotografii care arata intr-un mare fel!
  Felicitari Toma!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *