Adăugat pe 20 august 2013 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

20 de fotografii creative realizate de Toma Bonciu

Fotografii creative realizate de Toma Bonciu
Fotografii creative realizate de Toma Bonciu

V-am prezentat o parte din portofoliul lui Toma Bonciu la începutul primăverii acestui an și am observat că fotografiile sale v-au atras atenția. Revenim acum cu o serie care ni s-a părut extrem de interesantă. Toma a abordat  un gen fotografic oarecum neobișnuit. Intitulând-o creative photography, Toma exprimă prin fotografiile din această serie fel și fel de stări care aduc peisajele clasice într-o zonă mistică.

Nu e vorba de post-procesare, nu e vorba de vreo exagerare, este pur și simplu o percepere diferită a realității care ne înconjoară. Iar rezultatele sunt extrem de atractive. Haideți să începem ziua cu 20 de astfel de fotografii! :-) Iar dacă vreți să aflați câteva trucuri despre cum au fost realizate/procesate aceste fotografii vă invităm la cursul intensiv de editare foto pe care-l ține Toma Bonciu în București.

Pe Toma îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul personal. Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.