Adăugat pe 5 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

20 de fotografii din Munții Retezat de Adrian Petrișor

20 de fotografii din Munții Retezat de Adrian Petrișor
20 de fotografii din Munții Retezat de Adrian Petrișor

Când spui Adrian Petrișor spui numele unui fotograf din tânăra genrație, unui fotograf care îți aduce natura în fața ochilor în așa fel încât ai impresia că exact în clipa aceea te afli exact acolo. Și nu-i ușor să induci o asemenea senzație prin fiecare dintre fotografiile sale.

Ne bucurăm tare mult că Adrian a acceptat invitația noastră de a publica aici o serie de fotografii. În urmă cu câteva săptămâni Adrian a realizat o tură foto în Munții Retezat și s-a întors cu o serie de cadre asemenea celor pe care le-am prezentat mai sus. Fotografiile sale sunt vii și pline de energie, asta-i sigur! :)

Pe Adrian Petrișor îl puteți urmări pe contul său de Facebook sau pe blogul personalÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.