LOADING

Type to search

Mergi mâine la Noaptea Studiourilor Foto?

dragosasaftei 4 years ago

Mâine, pe 20 iunie, între orele 18:00 și 24:00 (cu șanse de extindere) are loc pentru prima oară în România evenimentul Noaptea Studiourilor Foto. La eveniment participă 19 studiouri foto din București, fiecare dintre ele pregătind ceva specific pentru cei ce le vor trece pragurile.

Noaptea Studiourilor Foto – 20 iunie

20 iunie, 18:00 – 24:00, București.

Sunt, așa cum ziceam, 19 studiouri foto care participă la eveniment, fiecare dintre ele oferind ceva specific vizitatorilor. Cei ce le vor trece pragurile vor putea avea parte de scurte ședințe foto, vor putea vedea expoziții, participa la concursuri sau chiar la workshop-uri pe anumite teme. Programul complet al studiourilor participante îl găsiți în imaginea de mai jos. Programul este preluat de pe site-ul oficial. Mai multe detalii găsiți pe noapteastudiourilorfoto.ro.

Program Noaptea Studiourilor Foto 2014

Petrecerea de după are loc la Ludic.

Evenimentul o să fie o ocazie bună să treceți prin experiența fotografiei de studio și să cunoașteți alți pasionați sau fotografi pe care îi urmăriți, dar pe care n-ați avut ocazia să îi întâlniți până acum.

Noaptea Studiourilor Foto este organizată de Ioana Epure, Cristina Petrescu, Dragoș Czinjepolschi și Mihai Epure, adică echipa Uncle Job Studio. Felicitări pentru idee! Evenimentul este powered by Nikon și sprijinit de Epson și F64.

Așadar, mergeți la Noaptea Studiourilor Foto? 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

 1. joita lucian 22 June 2014

  Uite ca daca nu intram la tine pe blog habar nua vea ca se organizeaza asa ceva …si chiar in Bucuresti!

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 23 June 2014

   Și ai reușit să ajungi la eveniment? 🙂

 2. joita lucian 23 June 2014

  Din pacate nu …ca am avut alte intalniri …dar….ma tenteaza ideea de a avea studio…si o sa cercetez putin ideea ..cred ca evenimentul era un bun punct de pornire…O sa te urmaresc mai des…si daca se mai intapla ceva pe domeniu …da-mi de stire aici!

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 23 June 2014

   Cel mai bine ar fi să te abonezi ca să primești articolele prin e-mail: http://feeds.feedburner.com/blogdefotografie/PwkQ 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *