Adăugat pe 7 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

24 de fotografii de natură cu Samsung NX300

Fotografii de natură cu Samsung NX300
Fotografii de natură cu Samsung NX300

Recunoaștem! Ne-a plăcut mult mirrorless-ul Samsung NX300motiv pentru care mai revenim cu o serie de fotografii realizate cu el. Ne-a plăcut foarte mult și obiectivul 45mm f/1.8. Este un obiectiv prime excelent în majoritatea situațiilor! Distanța focală am găsit-o utilă pentru mai tot ce am fotografiat.

Nu țin minte să fi simțit vreodată nevoia de a pune 18-55-ul pe aparat. Pentru cei care aveți de gând să achiziționați acest aparat sau pentru cei care deja îl aveți vă recomandăm cu mare încredere obiectivul de care vă spuneam. Prețul lui 45mm f/1.8 este de 1.789 de lei. E un preț măricel comparativ cu prețul camerei, însă veți vedea diferența de calitate, plusul, de fapt, și cât de mult vă va ajuta în multe situații. :-)

De această dată vă arătăm o serie de fotografii de natură pe care le-am realizat împreună cu kit-ul format din NX300 și 45 1.8. E o combinație potrivită pentru fotografia de călătorie, de vacanță sau de natură. Rapidă și bună calitativ. Haideți să vedem ce a ieșit. Vă invităm să aruncați un ochi și peste fotoreportajul din București și fotografiile cu flori, toate realizate cu același setup. :-D Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.