Adăugat pe 7 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

25 de fotografii cu munții României de Kiss Zsolt

25 de fotografii cu munții României de Kiss Zsolt
25 de fotografii cu munții României de Kiss Zsolt

În ultimele luni de fiecare dată când vedeam o fotografie publicată de Kiss Zsolt pe Facebook mă întrebam oare unde a ajuns de această dată. Zsolt și-a descoperit pasiunea pentru fotografie în urmă cu câțiva ani și, alăturând-o plăcerii de a călători, în special prin munți, a reușit să obțină câteva rezultate absolut minunate.

Când l-am rugat pe Zsolt să ne trimită câteva fotografii cu munții României și ne-a spus că este de acord am fost tare încântați. Veți vedea în fotografiile de mai jos de ce. Sunt câteva fotografii altfel față de cele pe care, probabil, le-ați mai văzut de-a lungul timpului și care au același subiect, munții.

Vă invităm să vă începeți ziua de duminică împreună cu fotografiile realizate de Kiss Zsolt, fotograf pe care îl puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal. Veți rămâne plăcut surprinși de rezultate.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.