LOADING

Type to search

3 minute: Fotografii de stradă de Aurel Rapa

dragosasaftei 4 years ago

Sunt destul de multe moduri prin care îți poți face vizibil portofoliul tău de artist. Fie îți faci un site de tip portofoliu, fie un blog, fie o pagină de Facebook. Posibilități sunt nenumărate. Una dintre acestea, însă, e să-ți transpui fotografiile în secvențe de film prin realizarea unei prezentări de tip slideshow. Nimic foarte complicat, dar care poate fi de efect.

3 minute are următorul clip. 3 minute în care vezi cele mai bune cadre ale fotografului, dar și stilul pe care-l are. În acest caz e vorba de Aurel Rapa, ale cărui fotografii mai mult ca sigur că le știți. Iar slideshow-ul de mai jos nu face decât să-i sublinieze portofoliul. Fără niciun efort, în câteva minute, treci prin unele dintre cele mai bune fotografii pe care le-a realizat Aurel de-a lungul timpului.

Poate fi o idee bună de promovare. Cu siguranță una de luat în calcul. Poate nu vrei să-i răpești privitorului timp atât de mult. Sau vrei, dar nu poți, mai ales în perioada asta în care oamenii vor să primească într-un timp cât mai scurt o cantitate cât mai mare de informație. Nu-l mai pui pe privitor să facă niciun efort. Ci doar să se uite la cele 2-3 minute de prezentare. Sau poate chiar mai puțin, de ce nu.

Să privim slideshow-ul cu fotografii de stradă realizate de Aurel Rapa. Pe o parte dintre ele le puteți vedea mai jos, chiar sub filmuleț. Îl puteți urmări pe Aurel Rapa pe contul de Facebook

street photography from street photography on Vimeo.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 23 September 2014

    Imi place cum trage Aurel….are cateva cadre bestiale!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *