Adăugat pe 17 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

3 promoții foto pe care trebuie să le iei în considerare

Promoții foto pe care nu trebuie să le ratezi
Promoții foto pe care nu trebuie să le ratezi

Se apropie perioada reducerilor de Paște, dar până atunci vrem să vă prezentăm trei dintre promoțiile pe care le considerăm a fi extrem de atractive în această perioadă. Imaginile de mai jos vor vorbi de la sine. Haideți să le luăm pe rând. :)

Promoție foto - Reducere filtre

Toate filtrele de de polarizare de pe Photosetup sunt acum cu 20% mai ieftine, motiv pentru care dacă doriți să achiziționați un astfel de filtru de calitate, acum este momentul. Puteți găsi aici toate filtrele aflate în această promoție.

Promoție foto - Canon 1100

Cea de a doua promoție vine cu cel mai accesibil kit D-SLR existent în momentul de față pe piață. Este vorba de Canon 1100D + 18-55mm IS II + Rucsac Canon, totul la prețul de 1.399 de lei. Detalii despre promoție puteți găsi aici.

Promoție foto - Nikon D3100

Cea de a treia sugestie este formată din kit-ul Nikon D3100 + Sigma 18-50mm + Card SD de 8 GB + geantă Kata H-10, costând doar 1.998 de lei. Economisiți 700 de lei la achiziționarea acestui pachet de aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.