Adăugat pe 9 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

3.500 de euro pentru o fotografie de la meciul România – Ungaria

3.500 de euro pentru o fotografie - City Insurance
3.500 de euro pentru o fotografie - City Insurance

Săptămâna trecută vă invitam să ne trimiteți fotografii cu spiritul naționalei, urmând ca noi, alături de City Insurance, să vă trimitem la meciul România – Ungaria. Vă anunțam încă de pe atunci că ar fi bine să realizați fotografii la meci pentru că veți putea câștiga premii semnificative.

3.500 de euro pentru o fotografie

Înscrieți-vă în aplicația de Facebook City Insurance – Susine Tricoloriitrimiteți fotografii cu spiritul naționalei realizate la meciul de săptămâna trecută, invitați-vă prietenii să vă voteze și, cu puțin noroc (votul juriului) aveți șansa de a câștiga 3.500 de euro pentru cea mai votată și reușită fotografie!

Asta pe lângă alte premii pe care le puteți câștiga constant, printre care tricouri originale cu Echipa Națională, mingi sau șepci. Și veți putea reveni și cu fotografii de la meciul de mâine, România – Turcia. Iar dacă nu aveți încă un bilet pentru mâine, puteți câștiga unul la campania blitz de pe Blogal Initiative

Mult succes! :-)

3.500 de euro pentru o fotografie - City InsuranceÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.