Adăugat pe 7 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Fotoreportaje
 
 

50 de fotografii de la slujbele de Înviere

Fotografii de Înviere - Daniel Penciuc
Fotografii de Înviere - Daniel Penciuc

Ieri vă rugam pe pagina de Facebook să ne trimiteți câteva dintre fotografiile voastre pe care le-ați realizat la slujbele de Înviere, fie cele de acum, fie cele de pe parcursul anilor care au trecut. Dacă mai aveți fotografii pe care le-ați realizat voi și care vă plac, vă așteptăm să le postați în comentarii, urmând ca mai apoi să le adăugăm în acest articol. Vom începe deci cu fotografiile pe care ni le-ați trimis voi, cale prin care vă și mulțumim frumos! :) 

Și acum, cu sprijinul altor fotografi, Aurel Rapa, Sorin Onișor și Daniel Penciuc, vă invităm să vedeți o serie de fotografii, unele de la slujbele de Înviere, altele (cele ale lui Aurel Rapa) de la punerea în scenă a Drumului Crucii din 2012 în Centrul Vechi al Bucureștiului. Veți regăsi expresivitate și trăiri aparte, toate specifice sărbătorii Învierii Domnului.

Aurel Rapa – Punerea în scenă a Drumului Crucii

Puteți vedea întreg fotoreportajul pe blogul fotografului Aurel Rapa. De asemenea puteți vedea și o parte dintre fotografiile sale în articolul dedicat din categoria de portofolii.

Sorin Onișor – Învierea la Mila 23

În continuare urmează o serie de fotografii realizate în ziua Învierii Domnului într-un sat din Delta Dunării – Mila 23. Și, de asemenea, un articol de portofoliu cu fotografiile lui Sorin Onișor

Daniel Penciuc – Clipe din Slubja Învierii

Și, în încheiere, câteva fotografii de poveste realizate de Daniel Penciuc în cadrul Slubjei de Înviere. Sperăm că v-au plăcut fotografiile publicate până acum, iar dacă doriți să completați articolul, noi așteptăm fotografiile voastre cu mare, mare încântare! :-) 

Vasile Valesecanu – Slujba Învierii la Biserica Ortodoxă din Cambridge

Un fotoreportaj extrem de interesant realizat de Vasile Valesecanu în cadrul slujbei de Înviere de la Biserica Ortodoxă din Cambridge, Marea Britanie. Întreg fotoreportajul îl puteți citi pe blogul personal

Dan Bogdan – Învierea la Schitul Staja din Munții Lupeni

Dan Bogdan a surprins slujba de Înviere de la Schitul Staja din Munții Lupeni, edificiu aflat la câțiva kilometri de orașul Lupeni. Puteţi vedea pe blogul său tot fotoreportajul. 

Sivliu Cluci – Învierea la Mănăstirea Pângărați din Neamț

Silviu Cluci ne prezintă câteva fotografii de la slujba de Înviere de la Mănăstirea Pângărați din județul Neamț, întregul fotoreportaj fiind disponibil pe blogul său tot fotoreportajul. Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.