Adăugat pe 18 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca
A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

Ieri a avut loc deschiderea oficială a festivalului Photo Romania, eveniment la care și noi suntem parteneri. În cadrul Grădinii Boema din Cluj-Napoca, un local recent renovat, festivalul și-a propus să aducă fotografia într-un spațiu diferit, să o scoată din clasicul aer modern, elegant și să o aducă într-un spațiu mai expresiv și care atrage cu siguranță atenția într-un mod favorabil. Veți vedea mai jos de ce spunem asta.

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

Festivitatea de deschidere a început în jurul orelor 21, iar pentru a vedea mai bine cât de multă lume a fost prezentă și cât de repede a crescut numărul oamenilor, priviți două fotografii. Cam așa arăta locul înainte.

A început Photo Romania Festival la Cluj-Napoca

Și apoi, exact în timpul festivității de deschidere, locul arăta așa. :-) E o diferență enormă, nu? Ca timp e diferență de circa jumătate de oră.

Prima zi la Photo Romania Festival - Grădina Boema

Festivitatea a continuat cu un concert extrem de simpatic al trupei de cover- David & Six Martini Band, urmând ca astăzi să se defășoare și primele workshop-uri, prezentări, alături de câteva dintre cele 35 de vernisaje anunțate. Dacă sunteți din Cluj încercați să ajungeți la eveniment. Programul oficial îl găsiți pe site

Noi vom reveni mâine cu un articol despre cum a fost ziua de azi! Numai bine! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.