LOADING

Type to search

Abonează-te la newsletter și îți oferim gratuit cartea „Primii 10 pași în fotografia digitală”

dragosasaftei 8 years ago

Încă de când am început Blog de fotografie ne-am gândit să trimitem un newsletter săptămânal pentru cei care n-au timp să intre zilnic să vadă articolele noi sau pentru cei care vor o sinteză a conținutului cel mai apreciat din săptămâna respectivă.

Cam așa arată un newsletter în general. Mai jos puteți să vedeți cum a arătat al 30-lea newsletter trimis, cel de săptămâna trecută. Totodată îl puteți vedea în varianta completă aici.

Newsletter săptămânal - Blog de fotografie

Observând că numărul abonaților este în creștere ne-am gândit că e un prilej bun să răsplătim această acțiune, motiv pentru care…

Te abonezi la newsletter-ul săptămânal și primești gratuit cartea „Primii 10 pași în fotografia digitală”

Primii 10 pași în fotografia digitală de Dragoș AsafteiDacă sunteți deja abonați la newsletter veți primi zilele acestea un mail cu un link de unde puteți descărca în format electronic cartea „Primii 10 pași în fotografia digitală”.

Dacă nu sunteți abonat și o veți face acum, imediat după ce vă introduceți adresa de mail în câmpul de mai jos veți primi un mail cu același link pentru descărcarea cărții. e, Orice abonat nou va primi un exemplar electronic al acestei cărți. De asemenea, așa cum ziceam, și fiecare dintre voi care e deja abonat va primi un mail cu aceeași carte.

Primii 10 pași în fotografia digitală”, carte scrisă de mine și publicată în 2012, vine în ajutorul celor aflați la început de drum în domeniul fotografiei. Cartea prezintă subiecte precum istoria fotografiei, explicații ale principalilor termeni, ghiduri de utilizare ale aparatelor foto, dar și sfaturi pentru realizarea peisajele, fotoreportajelor, fotografiilor close-up și panoramelor.Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei