Adăugat pe 18 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Adi Hădean, rețete fără secrete și fotografie

portret-adi-hadean
portret-adi-hadean

Pe Adi Hădean îl știți probabil drept un bucătar care gătește excelent, prezintă rețetele pe blogul său prin povești și care s-a dovedit a fi extrem de bun în ceea ce face. Probabil acest lucru se datorează ambiției pe care o are și puterii de muncă de care dă dovadă. Dă dovadă întotdeauna de profesionalism, iar rețetele pe care le prezintă te fac să crezi că totul e, de fapt, foarte ușor și că trebuie doar să vrei și să ai curajul să încerci.

Trecând acum la domeniul fotografiei, dacă urmăriți blogul lui, puteți observa că fiecare rețetă este ilustrată. Ba chiar cu fotografii bune, foarte bune. Fotografiile contează enorm de mult în cadrul acestei arii, iar dacă sunt și fotografii reușite atunci deja ți-ai atras publicul vizat. Gândiți-vă doar la o fotografie reușită cu mâncare pe care o vedeți pe Facebook și care vă lasă gura apă. Despre asta e vorba.

Pe lângă fotografiile cu mâncare pe care le realizează, Adi experimentează în continuu genuri fotografice. Și o face într-un fel aparte care dă rezultate frumoase. Noi am făcut o selecție cu 10 dintre cele mai bune fotografii realizate de Adi Hădean. Puteți vedea mai multe urmărindu-i blogul sau pagina de FacebookAtenție, urmează și fotografii cu mâncare! :)
Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.