Adăugat pe 18 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Ai întrebări? Noi avem răspunsuri!

Întrebări și răspunsuri - Blog de fotografie
Întrebări și răspunsuri - Blog de fotografie

În urmă cu câteva săptămâni vă invitam să ne propuneți linkuri utile din domeniul fotografieiÎnregistrându-vă puteți propune propriul blog sau site, sau pur și simplu puteți nominaliza orice altă adresă din domeniul fotografiei, cu condiția ca aceasta să fie din România. Ne dorim să strângem la un loc toate site-urile de profil din România. Fotografia în online e o nișă într-o continuă dezvoltare și care prinde din ce în ce mai mare voce, transformându-se într-o adevărată oportunitate pentru fotografi.

Acum vă invităm, în aceeași direcție ca până acum, la o secțiune care, sperăm noi, să devină o comunitate.

Întrebări și răspunsuri

De multe ori primim sau citim întrebări din domeniul fotografiei fie pe bloguri personale, fie pe forumuri, fie pe diverse site-uri, fie pe rețelele de socializare și așa mai departe. Ne-am decis că ar fi bine să dezvoltăm o astfel de pagină care să vă permită să puneți întrebări, să primiți răspunsuri la ele sau chiar să oferiți ajutor celor dinaintea voastră.

Sistemul este simplu. Vă întregistrați și puneți întrebarea. Vi se va răspunde rapid, iar pe mail veți primi o notificare în momentul în care întrebarea va fi soluționată. Așa cum ziceam, e simplu și rapid. Iată cum arată un exemplu de întrebare și un răspuns oferit.

Întrebări și răspunsuri - Blog de Fotografie

Puteți accesa secțiunea intrând pe pagina Întrebări și răspunsuripagină pe care o găsiți și în meniul de navigare disponibil în partea de sus a blogului. Așadar, așteptăm întrebările voastre! Promitem să revenim rapid cu răspunsurile!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei