LOADING

Type to search

Ai întrebări? Noi avem răspunsuri!

dragosasaftei 6 years ago

În urmă cu câteva săptămâni vă invitam să ne propuneți linkuri utile din domeniul fotografieiÎnregistrându-vă puteți propune propriul blog sau site, sau pur și simplu puteți nominaliza orice altă adresă din domeniul fotografiei, cu condiția ca aceasta să fie din România. Ne dorim să strângem la un loc toate site-urile de profil din România. Fotografia în online e o nișă într-o continuă dezvoltare și care prinde din ce în ce mai mare voce, transformându-se într-o adevărată oportunitate pentru fotografi.

Acum vă invităm, în aceeași direcție ca până acum, la o secțiune care, sperăm noi, să devină o comunitate.

Întrebări și răspunsuri

De multe ori primim sau citim întrebări din domeniul fotografiei fie pe bloguri personale, fie pe forumuri, fie pe diverse site-uri, fie pe rețelele de socializare și așa mai departe. Ne-am decis că ar fi bine să dezvoltăm o astfel de pagină care să vă permită să puneți întrebări, să primiți răspunsuri la ele sau chiar să oferiți ajutor celor dinaintea voastră.

Sistemul este simplu. Vă întregistrați și puneți întrebarea. Vi se va răspunde rapid, iar pe mail veți primi o notificare în momentul în care întrebarea va fi soluționată. Așa cum ziceam, e simplu și rapid. Iată cum arată un exemplu de întrebare și un răspuns oferit.

Întrebări și răspunsuri - Blog de Fotografie

Puteți accesa secțiunea intrând pe pagina Întrebări și răspunsuripagină pe care o găsiți și în meniul de navigare disponibil în partea de sus a blogului. Așadar, așteptăm întrebările voastre! Promitem să revenim rapid cu răspunsurile!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

7 Comments

 1. Lore 1 September 2013

  Vreau sa-mi cumpar un nikon D5100 body..insa ce trebuie sa contina pachetul.Ma refer..ce fel de baterii ii trebuie,acumulator..

  Reply
 2. sky 11 August 2016

  Buna seara,am un nikon 3200 si nu pot sa vad fotografiile…le vad doar mititele.Cand dau s-o deschid s-o vad mai mare imi apare un text cat tot ecranul.Nu se intampla cu toate,doar c-o parte dintre ele,ultimile facute de acum 2 luni.Ma poate ajuta cineva ?

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 19 August 2016

   Bună! 🙂 Sunt poze făcute cu un alt aparat foto cumva? Copiază-le pe calculator, formatează cardul și verifică așa.

  1. Dragoș Asaftei 3 March 2017

   Bună,

   Alege-l pe al doilea, D3200.

 3. Radu 15 December 2017

  Buna ziua! Sunt incepator in domeniul fotografiei si doresc sa-mi achizitionez primul aparat foto DSLR+obiectiv. Ma voi axa mai mult pe fotografia de peisaje, cladiri si ma gandeam la un Nikon D5600 AF-P 18-55mm VR.
  Este bun obiectivul kit(cel putin pentru inceput) pentru ceea ce vreau sau trebuie sa-mi cumpar altul? Ce obiectiv ati recomanda pentru fotografia de peisaj?

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei