LOADING

Type to search

Al 15-lea număr al revistei „Bucureștiul meu drag”

dragosasaftei 6 years ago

„Suntem profesioniștii „utilizării” Bucureștiului: zi de zi folosim orașul, ne deplasăm, spălăm, încălzim, plimbăm… Ca orice profesionist ne cunoaștem meseria, știm la ce să ne așteptăm în anumite situații, nu suntem luați pe nepregătite, știm că dacă plouă avem toate șansele să ne murăm din cap până în picioare, sau că dacă ajungem în Tei ne pot mânca câinii…”

Astfel deschide Andrei Bîrsan noul număr al revistei „Bucureștiul meu drag”, revistă care aduce în prim plan părțile frumoase, părțile interesante și părțile pline de povești ale capitalei. Revista este o expoziție colectivă plină de lucrări care definesc Bucureștiul, fiecare, într-un mod aparte. E tare plăcut să vezi orașul pe care ai impresia că îl știi în atât de multe fotografii, din atât de multe perspective și cu atât de multe povești.

Noul număr al revistei, cel din martie – 2013, îl puteți citi aici sau dând click pe afișul de mai jos. Vă recomandăm să urmăriți și pagina de Facebook a revistei. Veți afla din timp informații cu privire la excursiile organizate sau veți vedea fotografii interesante ale orașului pe care îl respirați. 🙂

Revista „Bucureștiul meu drag”

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *