Adăugat pe 26 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Alecsandra Drăgoi a câștigat Youth Photographer of the Year la SWPA

Alecsandra Drăgoi - Youth Photographer of the Year
Alecsandra Drăgoi - Youth Photographer of the Year

Vă anunțam în urmă cu circa o lună că Alecsandra Drăgoi se afla în lupta pentru premiul de cel mai bun tânăr fotograf al anului în cadrul competiției Sony World Photography Awards. Ei bine, astăzi dimineață am primit vestea cea mare!

Alecsandra Drăgoi a câștigat premiul la categoria Youth, devenind Youth Photographer of the Year și, totodată, primul câștigător român din istoria competiției. E un lucru mare. E un pas imens. Un pas care nu ar trebui să fie trecut cu vederea.

Sincer vă spun că în momentul în care am scris paragraful de mai sus mi s-a făcut pielea de găină. Gândiți-vă așa: Alecsandra a reușit să depășească mii de fotografi. Fotografia sa cea mai bună, cea pe care o puteți vedea mai jos, a ieșit în evidență dintr-un număr total de peste 122.000 de mii de fotografii. Și asta înseamnă enorm, enorm de mult!

Noi o felicităm pe Alecsandra și îi urăm mult, mult succes în continuare! Ea și l-a făcut deja, oricum, singură! Felicitări, Alcesandra! Iată în continuare fotografia câștigătoare, alături de un reportaj Observator – Antena 1. Dacă vreți să vedeți mai multe fotografii realizate de Alecsandra, vă invităm să priviți articolul cu 25 de fotografii de la Carnavalul din Veneția

Pe Alecsandra o puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul ei.

Alecsandra Dragoi a câștigat încă un premiu la Sony World Photography AwardsÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.