Adăugat pe 5 august 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Am pus fotografiile voastre pe peretele nostru

Fotografiile tale pe peretele nostru
Fotografiile tale pe peretele nostru

V-am rugat săptămâna trecută să ne trimiteți fotografiile voastre pentru a le pune pe peretele nostru. Ne-am bucurat tare mult să vedem că ne-ați trimis foarte multe fotografii. Au fost în total aproape 80 de fotografii trimise de voi, doar că pe unele nu le-am putut accesa. Fie au fost șterse între timp, fie erau private pe Facebook. Am strâns astfel 52 de fotografii pe care le-am tipărit cu imprimanta Epson L800.

Haideți să vedem cum au ieșit fotografiile. Noi suntem tare fericiți că le avem pe perete și suntem convinși că ne vor motiva să facem lucruri frumoase pe viitor. Mulțumim, Epson, pentru deschidere! Vă mulțumim vouă că ne-ați dat dovadă și de această dată că ne sunteți alături!

Iată fotografiile pe peretele nostru! Avem două planșe mari cu cadrele voastre. Vă regăsiți fotografia? Cum vi se pare că a ieșit tipărită? Ne bazăm tare mult pe feedback-ul vostru. Așa cum spuneam, vrem să facem un review al imprimantei împreună cu voi. :-)

Fotografiile tale pe peretele nostru

Fotografiile tale pe peretele nostru

Haideți să vedem și un filmuleț cu o parte din procesul prin care fotografiile au ajuns de la voi direct pe peretele nostru! :-) Mulțimim frumos! Așteptăm feedback-ul vostru!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei