Adăugat pe 26 martie 2015 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Amazon oferă spațiu nelimitat de stocare a fotografiilor în cloud pentru doar 12$/an

Amazon Cloud Drive
Amazon Cloud Drive

Cu 2$ pe lună ai 100GB spațiu de stocare în cloud pe Google Drive. Cu 10 euro pe lună ai 1TB spațiu de stocare pe Dropbox. Cu 4 euro pe lună 200GB spațiu de stocare pe OneDrive. Cam acestea sunt prețurile în momentul de față pentru diverse variante de abonament pentru stocarea în cloud. Accesibile toate și extrem de utile în multe situații, mai ales atunci când lucrezi cu fișiere de care nu știi niciodată când ai nevoie.

Eu folosesc Google Drive de mai bine de un an și am abonamentul care-mi oferă 100GB spațiu. La început spuneam că n-am să umplu spațiul prea repede, dar acum mă gândesc să fac un upgrade abonamentului. Cert e că aici am stocate toate informațiile și fotografiile de care s-ar putea să am nevoie la un moment dat când sunt plecat și nu am acces la laptop. E suficient să-mi fie utile o dată sau de câteva ori în situații importante și sunt mulțumit de eficiența sistemului.

Plus că e o variantă bună prin care le poți oferi clienților stocare prelungită a fotografiilor. Iar cei de la Amazon s-au gândit să vină în ajutorul nostru, al pasionaților de fotografie, oferind acest spațiu de care vorbim la un preț mai bun.

Cu 12 dolari pe an ai spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii. Practic îți poți face un server online unde să stochezi fotografiile clienților, să le dai link-uri personalizate către ele și să eviți folosirea unui alt serviciu. Și ăsta-i un detaliu extrem de important care s-ar putea să conteze pentru mulți dintre cei care vă caută.

Iar dacă aveți nevoie de spațiu nelimitat și pentru alte fișiere trebuie să plătiți un abonament de 60 de dolari pe an. Avantajos oricum ar fi, nu? Detalii despre abonamente puteți găsi pe Amazon Cloud Drive. Ba chiar aveți și trei luni de testare gratuită a sistemului. De ținut minte! :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.