LOADING

Type to search

Aparatura foto de pe Stația Spațială Internaționlă

dragosasaftei 6 years ago

Sau cum stau aparatele foto la 370 de kilometri înălțime și alte mii de kilometri de fabrica lor natală. Cei de la NASA pun din ce în ce mai mult accent pe importanța fotografiei în domeniul lor de activitate. De fapt au făcut asta dintotdeauna, însă în ultima perioadă aleg să ne arate cât mai multe imagini din interior care să arate ceea ce face și cum fac, lucru care nu poate decât să ne bucure.

Acum vrem să vă arătăm cum stă aparatura foto în Stația Spațială Internaționlă. Haideți să vedem întâi un clip care cuprinde câteva dintre secvențele pe care le veți găsi mai jos.

Putem vedea toată flota fotografică a celor aflați pe Stația Spațială Internațională. Regăsim câteva teleobiective Nikon de 600mm cu f/4, câteva grandangulare și multe altele capabile să ofere calitatea excelentă pe care am văzut-o în fotografiile lor.

Dacă vă pasionează genul acesta de fotografie vă invităm să vedeți un timelapseun ebook cu fotografii din satelit și câteva panorame de pe MarteȘi fotografiile cu aparatura în cauză. 🙂

Sursa informațiilor: Petapixel.

Aparatura foto de pe Stația Spațială Internațională

Aparatura foto de pe Stația Spațială Internațională

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. George 15 April 2013

    Tanti din clip zici ca-i Medusa … 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *