LOADING

Type to search

Apusenii aduci la București și o expoziție de fotografie a bloggerilor

dragosasaftei 6 years ago

Sau prima expoziție colectivă a bloggerilor, așa cum descriu chiar organizatorii acestia, Radu Bădoiu și Cristi Șuțu, oamenii care definesc Foto UnionCe au făcut ei? Păi în urmă cu câteva săptămâni, la sfârșitul lunii octombrie, au organizat o tabără de fotografie pentru bloggeri, alături de Dacia Plant, oferindu-le posibilitatea de a fotografia patru zile în paradisul magic al Munților Apuseni. Și să știți că a fost o experiență minunată!

Eu m-am numărat printre participanți și pot spune că a fost unul din acele momente în care am simit că aș vrea să fotografiez totul și nu știu cu ce să încep. Oriunde priveai găseai un subiect. Sau dacă nu un subiect, măcar o parte a unui context care putea deveni cu ușurință ceva superb. Cred că situațiile în genul sunt cele mai grele pentru orice fotograf. Ai nevoie de putere să te axezi pe un singur subiect și să nu cazi în vreau să fotografiez tot, să am cât mai mult din fiecare părticică. 

A fost o experiență tare frumoasă! Acum, o altă parte la fel de frumoasă e expoziția aferentă acestei tabere. Astfel încât miercuri, pe 14 noiembrie, la ora 19, vă invităm la Teatrul Masca din București să vedeți fotografiile expuse! Veți intra oarecum în lumea magică a Apusenilor și a tot ce definește aceasta; oameni, trăiri, sentimente, locuri și momente.

 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *