Adăugat pe 11 noiembrie 2012 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Apusenii aduci la București și o expoziție de fotografie a bloggerilor

Expoziție - Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri
Expoziție - Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri

Sau prima expoziție colectivă a bloggerilor, așa cum descriu chiar organizatorii acestia, Radu Bădoiu și Cristi Șuțu, oamenii care definesc Foto UnionCe au făcut ei? Păi în urmă cu câteva săptămâni, la sfârșitul lunii octombrie, au organizat o tabără de fotografie pentru bloggeri, alături de Dacia Plant, oferindu-le posibilitatea de a fotografia patru zile în paradisul magic al Munților Apuseni. Și să știți că a fost o experiență minunată!

Eu m-am numărat printre participanți și pot spune că a fost unul din acele momente în care am simit că aș vrea să fotografiez totul și nu știu cu ce să încep. Oriunde priveai găseai un subiect. Sau dacă nu un subiect, măcar o parte a unui context care putea deveni cu ușurință ceva superb. Cred că situațiile în genul sunt cele mai grele pentru orice fotograf. Ai nevoie de putere să te axezi pe un singur subiect și să nu cazi în vreau să fotografiez tot, să am cât mai mult din fiecare părticică. 

A fost o experiență tare frumoasă! Acum, o altă parte la fel de frumoasă e expoziția aferentă acestei tabere. Astfel încât miercuri, pe 14 noiembrie, la ora 19, vă invităm la Teatrul Masca din București să vedeți fotografiile expuse! Veți intra oarecum în lumea magică a Apusenilor și a tot ce definește aceasta; oameni, trăiri, sentimente, locuri și momente.

 Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.