LOADING

Type to search

Artă fotografică la Cluj-Napoca în cadrul Photo Marathon

dragosasaftei 2 years ago

Treceți prin Cluj-Napoca în perioada 13-16 octombrie pentru a asista la Photo Marathon, un maraton foto de expoziții, workshop-uri și fotografie. Experimentează arta fotografică în spații neconvenționale alături de 300 de pasionați de fotografie ce vor fi prezenți în cele 4 zile ale maratonului. Evenimentul va oferi o experiență amplă într-o manieră inedită.

Ce poți face la maraton?

Pe lângă expoziții și workshop-uri ai șansa de a participa la o competiție de fotografie, singurul de acest tip din Transilvania. Timp de 8 ore, participanții trebuie să fie spontani, creativi și să aibă imaginație pentru a putea câștiga premii în valoare de 6.000 de lei. Vor fi realizate fotografii pe anumite teme alese de către juriu, rezultatul nefiind modificat ulterior în niciun program de editare.

La final, cele mai bune lucrări vor fi promovate și expuse timp de 2 săptămâni într-o expoziție specială.

Cine va fi prezent?

La ediția trecută, cea din octombrie 2014, au fost peste 120 de fotografi. Anul acesta vor fi acolo Vlad Cupșa, Adi Bulboacă, Laura Bâlc și alți fotografi care își vor expune lucrările personale, vor ține workshop-uri sau vor juriza cele mai bune cadre din concurs.

Vrei să te alături competiției?

Dacă dorești să intri în concurs trebuie să completezi formularul de înscriere până la data de 12 octombrie. Nu uita să acorzi atenție regulamentului de pe site-ul www.photomarathon.ro. Succes!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. Diana 27 September 2016

    Abia astept sa vad expozitiile foto; suna foarte interesant!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *