Adăugat pe 10 februarie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Atelier de proiecte foto documentare cu Petruț Călinescu

Atelier de proiecte de fotografie documentară
Atelier de proiecte de fotografie documentară

Cu siguranță ați auzit de proiectul „Mândrie și beton”. Dacă nu ați auzit sau nu ați văzut fotografiile din cadrul lui o puteți face intrând pe site-ul proiectului inițiat de Petruț Călinescuprideandconcrete.com. Astfel de proiecte sunt cele care îți oferă vizibilitate. Care te încurajează să faci lucruri frumoase, deosebite față de alți pasionați din domeniu. Proiecte în genul te scot cu un pas mai în față și-ți dau mai multă putere.

Și deși toate proiectele au potențial, nu multe dintre ele ajung la un nivel foarte mare. Tocmai de aceea sunt utile sfaturi, recomandări, „finisări” ale ideii și a etapelor prin care treci pentru punerea ei în practică. Pentru că, nu-i așa, ideea poate fi minunată, dar dacă prezentarea nu o ajută s-ar putea să fie degeaba.

Iar aici intervine atelierul de proiecte de fotografie documentară ținut de Petruț Călinescu în perioada 26 februarie 19 martie la Foto Hub în București. Atelierul are 4 întâlniri de câte trei ore în fiecare săptămână, iar taxa de participare este de 400 de lei. Înscrierea prsupune totuși și o preselecție realizată pe baza a 10 fotografii și o idee de proiect foto trimise în prealabil de cei care vor să ia parte la atelier.

Mai multe detalii despre cum vă puteți înscrie găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.