LOADING

Type to search

Aviary, soft de editare foto pe smartphone

dragosasaftei 7 years ago

Zilele acestea am găsit un nou soft de editare foto pe smartphone. După ce în ultimul timp am profitat la maxim de ce oferă Snapseed (dezvoltat de Google) atât pe iOs, cât și pe Android, acum am mai descoperit o aplicație asemănătoare care oferă chiar rezultate mai bune în unele situații.

E vorba de Photo Editor by Aviary (e ciudată denumirea, ar fi putut să se numească simplu Aviary sau Aviary Photo Editor), un soft de editare foto pe smartphone disponibil atât pe iOScât și pe Android. Este o aplicație gratuită, existând însă posibilitatea de a achiziționa contracost diverse filtre și unelte din interiorul acesteia.

Noi i-am făcut un test aplicației și ce a ieșit puteți vedea în continuare. Iată de unde am început și unde am ajuns. 🙂

Aviary Photo Editor - Început

Ce ne-a plăcut

  • Încă de când intri în aplicație poți vizualiza galeria într-un mod foarte plăcut – thumbnail-urile sunt destul de mari și poți diferenția ușor fotografiile asemănătoare între ele;
  • Editarea este destul de complexă și vine cu o serie de tool-uri asemăntăoare cu cele mai utilizate din Photoshop, spre exemplu (bine, vin modificate în așa fel încât să fie ușor de folosit – poți netezi tenul, poi albi dinții sau scoate anumite pete);
  • Are design dedicat pentru iOS 7 (arată taree bine aplicația);
  • Viteza de procesare și salvare a fotografiilor e destul de mare (clar mai mare decât la Snapseed);

Dacă s-ar putea combina cele două soft-uri (acesta și Snapseed), ar fi clar soluția perfectă pentru procesare foto pe un smartphone. 🙂 Oricum, vă recomandăm cu căldură aplicația!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei