Adăugat pe 4 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Azi încep înscrierile la concursul foto Unifest

Concurs foto Unifest
Concurs foto Unifest

Studenția, acea perioadă din viață din care ies multe povești frumoase, interesante, plapitante, alături de prietenii care au șansa de a continua pentru o mare perioadă de timp. Dar totuși, ce te definește ca student? Și, mai exact, cum transmiți asta printr-o fotografie?

Aceasta-i tema concursului foto Unifest. Sau, mai precis spus, tema este enunțată astfel: „Sunt student, deci..” și, așa cum probabil v-ați dat seama, concursul este adresat tuturor studenților din ța noastră și e organizat de revista Iqool împreună cu Uniunea Studenților Români. Concursul se află la prima ediție și vine drept o foarte bună încurajare în rândul studenților de identificare cu o pasiune. :-)

Așadar, astăzi încep înscrierile. Vă puteți înscrie până pe 8 noiembrie 2013 trimiţând o singură fotografie pe adresa concursfoto@unifest.ro. Puteți câștiga excursii sau chiar cursuri de fotografie extinse pe durate foarte mari. E o șansă bună să duceți pasiunea sau entuziasmul la un alt nivel. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al concursului.

Mult succes! Fac și eu parte din juriu și abia aștept să văd fotografiile înscriere! E o temă care îndeamnă la foarte multă creativitate! :-)

Concurs foto UnifestÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.