LOADING

Type to search

Pregătiri de Black Friday: F64 anunță data și câteva surprize

dragosasaftei 2 years ago

Pentru a le facilita cât mai multor oameni accesul la aparatura potrivită și dorită, F64 a pregătit o campanie specială de Black Friday. Sub numele „Vânătoarea de oferte“, între 18 și 20 noiembrie, magazinul foto-video va avea reduceri la numeroase produse și pachete dedicate profesioniștilor și entuziaștilor.

Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută și mai liniștită, F64 are și două surprize pentru cei pasionați de fotografie. Prima este aceea că oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 – 17 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriză presupune că orice aparat foto inclus în campania de Black Friday le aduce clienților un cupon de 4% din valoarea achiziției. Îl pot folosi pentru cumpărături în perioada 1 – 31 ianuarie 2017 și își pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.

F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă „Vânătoarea de oferte“, consultanții magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adăugate produsele dorite și este astfel simplificat procesul de achiziție.

Black Friday 2016 la F64: 18-20 noiembie, program non-stop în call-center, program de la 9 la 22 în magazin

Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregătit cu program non-stop pentru call center în noaptea dintre joi spre vineri, când va porni campania „Vânătoarea de oferte“, și a dublat numărul consultanților din magazinul fizic. Astfel, toți clienții vor avea parte de cele mai bune sfaturi și vor putea face cele mai inspirate și informate alegeri. Vineri și sâmbătă, magazinul este deschis între 09.00 și 22.00, iar duminică va fi între 10.00 și 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentată echipa și programul extins.

Black Friday 2016 la F64

Pentru a face din acest eveniment unul cât mai plăcut în offline, F64 a reorganizat fluxul din magazin cu zone speciale pentru a le oferi clienților o experiență de shopping rapidă și eficientă. În online, site-ul va fi supus unei testări cu utilizatori pe 10 noiembrie, de la ora 13.00, și pentru această acțiune au fost pregătite o mulțime de premii surpriză.

În această perioadă dedicată Black Friday va continua și campaniaMisiune fotografică 0015, lansată de F64 cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Aceasta se adresează pasionaţilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregătire. În perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, în fiecare miercuri, F64 lansează o nouă misiune și implicit o temă de fotografie pentru următoarea săptămână. Cei care doresc să se înscrie în una dintre cele mai mari provocări fotografice lansate până acum în România o pot face pe pagina campaniei.

Încă ceva, fii pe fază joia viitoare, pe 10 noiembrie, când F64 începe Vânătoarea de aparate sălbatice. Iată cum o să funcționeze!

Black Friday 2016 la F64

Tu ce plănuiești să-ți cumperi de Black Friday?

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *