Adăugat pe 22 octombrie 2015 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Black Friday PRO 2015: Promoții foto și recomandări

banner-fb-bf-pro 2
banner-fb-bf-pro 2

Black Friday PRO a început de câteva minute, așa că vă invităm să aruncați un ochi peste cele mai tentante oferte pe care le-am regăsit la o primă vedere. Le găsiți în prima parte a articolului pe cele de la Yellowstore, inițiatorul BF Pro în România, iar în cea de a doua pe cele de la Photosetup, acolo unde veți putea achiziționa cu reduceri consistente și aparatură foto de studio.

Campania ține până pe 25 octombrie, la ambele magazine, însă vă sfătuiesc să vă decideți rapid, cât mai găsiți pe stoc produsele pe care le urmăriți. Priviți însă recomandările noastre.

Dacă îți sunt utile informațiile poți susține blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile din articol. Vom primi un comision între 1 și 2% din valoarea comenzii. Îți mulțumim! 

Top promoții de Black Friday PRO la Yellowstore

Aparate foto D-SLR:

Obiective pt. D-SLR:

Accesorii:

Lista completă a produselor reduse  la Yellowstore

bf-pro-nikon1 bf-pro-nikon2 bf-pro-nikon3 bf-pro-nikon4 bf-pro-nikon5

Top promoții de Black Friday PRO la F64

Pe lângă produsele de mai sus (pe care le găsiți și la F64 la aceleași prețuri), vă mai recomandăm următoarele:

black-friday-f64-1 black-friday-f64-2 black-friday-f64-3 black-friday-f64-4 black-friday-f64-5 black-friday-f64-6 black-friday-f64-7 black-friday-f64-8

Lista completă a produselor reduse la F64

 

Top promoții de Black Friday PRO la Photosetup

Lista completă a produselor reduse la PhotosetupÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei