LOADING

Type to search

Let’s get visual at Bucharest Photofest: 10-20 Septembrie

dragosasaftei 2 years ago

„Let’s get visual! este sloganul Photofest, cel mai intens festival de fotografie din România! Începând cu data de 10 septembrie, Bucureștiul ne va încânta cu o poveste cultural-vizuală cu ajutorul celor de la Bucharest Photofest.

Dacă ești profesionist, iubitor de fotografie sau al artei vizuale în general, atunci sigur te vei simți bine în mediul de la Bucharest Photofest. Cele aproximativ 30 de evenimente, printre care și expoziții, proiecții de filme, dezbateri, workshopuri și prezentări de portofoliu, te vor introduce într-o atmosferă specială de efervescență cultural-vizuală și te vor ține aproape de mulți alți pasionați ai acestei arte.

Am privit o parte din fotografiile care vor fi prezente la festival și sunt destul de multe care mi-au făcut cu ochiul. Tema de anul acesta este fotografia comercială și fotografia fine art.

Ce poți face exact între 10 și 20 septembrie la Bucharest Photofest și cu cine ai ocazia să te întâlnești?

La ediția de anul acesta ai ocazia să stai lângă artiști de anvergură internaţională din Maroc și Franța. Deci, dacă vrei să asculți poveștile pe care le vor spune în cadrul festivalului artiștii Mathieu Le Lay (FR), Katarina Blazhievskaya (UA), Tim Flach (UK) și nu numai, și dacă vrei să le admiri lucrările expuse, te așteptăm între 10 și 20 sepembrie la Photofest.

Poți admira expoziții dedicate culturii marocane, expoziția celei mai importante competiții de fotografie din Ukraina, să te delectezi cu proiecțiile oficiale ale filmelor HUMAN (regia Yann Arthus-Bertrand) și La Quête d’Inspiration sau avanpremiera mondială a documentarului Siwa & Ora și multe altele!

Bucharest Photofest e una dintre poveștile care pot fi spuse despre fotografie. Dar ne dorim s-o povestim atât de frumos, încât să nu rămână doar o întâmplare, ci s-o purtați cu voi până la ediția de anul viitor.” Asta a declarat Ionuț Trandafirescu, directorul Festivalului Internațional de fotografie Bucharest Photofest.

Așa că, dacă vreți să luați parte la una din poveștile ce pot fi spuse despre fotografie, sunteți așteptați la #BUCHARESTPHOTOFEST între 10 și 20 septembrie!

Despre ce este Bucharest Photofest?

Bucharest Photofest este despre tot ce e frumos, despre acel vizual care te încântă, te umple de bucurie. Photofest își dorește să te facă să reacționezi la arta vizuală frumoasă. Totodată este despre atmosferă, despre comunicare între profesioniști și iubitori de fotografie care au ce să își spună.

Unde se va desfășura?

Festivalul se va desfășura în diverse locuri din București, în funcție de activitate. Lista cu locurile unde vor rula activitățile este următoarea: Teatrul Național București, Institutul Francez, Cinema Elvira Popescu, Journey Pub and More, Cărturești, Bistro Carusel.

Ne vedem acolo? 🙂 So #LETSGETVISUAL!

Bucharest Photofest

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *