Adăugat pe 25 martie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Ai până în 25 de ani? Înscrie-te la bursele Photo Romania Festival!

Bursele Photo Romania
Bursele Photo Romania

În acest an organizatorii Photo Romania Festival vin în sprijinul tinerilor pasionați de fotografie și oferă 10 burse pe durata festivalului. Astfel că cei 10 tineri care se vor bucura de aceste burse vor avea acces gratuit la toate workshop-urile și evenimentele din cadrul celui mai mare festival de fotografie de la noi din țară.

Bursele li se adresează tinerilor care nu au o experiență semnificativă în domeniul fotografiei, însă își doresc să evolueze artistic și au potențial fotografic real. Concursul e deschis pentru participanții din 9 țări: România, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina. Photo Romania Festival va acoperi costurile bursierilor legate de cazare şi masă pe durata celor 10 zile de evenimente”, precizează organizatorii.

Tot ce trebuie să faceți este să completați o scrisoare de intenție în care să argumentați motivul pentru care doriți să luați parte la evenimentele din cadrul festivalului. Găsiți aici, pe pagina Bursele Photo Romania, mai multe detalii.

Aplicațiile sunt deschise până pe 1 mai, iar festivalul va avea loc în perioada 14-25 mai la Cluj-Napoca.

Photo Romania FestivalÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei