Adăugat pe 31 mai 2016 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Canon Summer Cashback: Reduceri de până la 1.500 de lei

Canon Summer Cashback 2016 2
Canon Summer Cashback 2016 2

Noul sezon de Canon Cashback a început! Așa cum am fost deja obișnuiți, în fiecare vară și iarnă Canon vine cu o serie nouă de reduceri la achiziționarea de D-SLR-uri, aparate foto compacte & bridge, obiective, imprimante și alte accesorii. Reducerile constau în bani returnați după cumpărarea produsului și ajung și de această dată până la 1.500 de lei (pentru Canon 5D S, de exemplu).

Cât despre mecanism, suntem convinși că-l știți. El e extrem de simplu:

  • După ce cumperi un produs Canon aflat în promoție îl înregistrezi pe www.canon.ro/cashback;
  • Completezi formularul cu toate datele necesare (să ai la îndemână factura și produsul);
  • Primești apoi în contul menționat suma de bani aferentă produsului cupărat (spre exemplu, dacă îți cumperi un Canon 80D, vei primi înapoi în cont 450 de lei).

Canon Summer Cashback 2016 1

Gama produselor din campanie e destul de diversificată și cuprinde, așa cum spuneam la început, de la aparate foto la imprimante și alte accesorii. Noi am făcut o listă cu câteva dintre cele care ne-au atras atenția la o primă vedere:

  • Canon 5D Mark III - 1.350 de lei cashback;
  • Canon 6D (cel mai accesibil D-SLR full-frame în momentul de față) – 675 de lei cashback: citește review-ul nostru;
  • Canon 7D Mark II (super D-SLR DX pt. fotoreportaj, sport & foto de natură) - 700 de lei cashback: citește review-ul nostru;
  • Noul Canon 80D - 450 de lei cashback;
  • Canon 750D - 300 de lei cashback;
  • Noul Canon 1300D - 150 de lei cashback (practic, veți lu aparatul cu 1.400 de lei);

Canon 1300D este, cu siguranță, unul dintre cele mai atractive D-SLR-uri entry-level din momentul de față. Are un senzor nou mai bine construit, conectivitate Wi-Fi și alte câteva caracteristici care-l poziționeză deasupra concurenților.

Iată câteva fotografii făcute de curând cu noul 1300D în Parcul Natural Văcărești din București. 

În continuare, găsiți aici lista completă a produselor aflate în promoție. Să aveți o vară în care să faceți achiziții înțelepte și de care să vă bucurați apoi… din plin! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.