LOADING

Type to search

Campanie prin fotografii: Provocarea Heidi Mesagerul sentimentelor

dragosasaftei 5 years ago

La începutul lunii februarie Heidi a dat startul unei campanii intitulate Mesagerul sentimentelor. Scopul campaniei era ca oamenii să își transmită între ei gânduri și mesaje dragi, mesaje din suflet. Partea cea mai interesantă e că oamenii au fost încurajați să transmită mesaje care să arate cât mai bine legătura lor cu persoanele cărora le sunt destinate. Practic trebuia să iei puțin din povestea ta cu persoana respectivă și să o transpui în cuvinte. Și totul s-a desfășurat în următorul fel.

Heidi – Mesagerul sentimentelor

Primul pas a fost aplicația Mesagerul sentimentelor, aplicație prin intermediul căreia trimiteai un mesaj scris pe o ciocolată și fotografiat persoanei dragi urmând să primească totodată și un voucher de 10% reducere în Heidi Chocoworld. Win-win, atât pentru suflet, cât și pentru pofta de dulce.

Următorul pas a implicat partea de fotografie la un alt nivel. Oamenii au fost invitați să scrie pe pagina de Facebook Heidi mesajele de care spuneam la început. Prima dată s-a întâmplat asta în preajma sărbătorii iubirii, de Valentine’s Day, iar mesajele trimise atunci pot fi văzute aici. Apoi au fost selectate trei dintre aceste mesaje și a urmat provocarea din titlu. Am fotografiat fiecare dintre aceste mesaje scris pe o tabletă mare de ciocolată, dar nu oricum. Provocarea a fost să fotografiez ciocolatele în așa fel încât să aibă un element de surpriză. Să fie într-un loc în care ar putea fi găsite întâmplător. Priviți cum am procedat pentru unul dintre mesaje.

„Ești dimineața unei zile de vară la mare!”

Heidi - Mesagerul sentimentelor

Puteți vedea cum am ales să fotografiez și restul ciocolatelor dând click pe imaginea de mai jos.

Heidi Mesagerul sentimentelor

A urmat apoi cel de-al doilea set de mesaje. De această dată trebuiau să fie dedicate mamei, sorei sau unei prietene, mesajele fiind corelate cu Ziua Femeii de pe 8 martie. Am citit multe mesaje emoționante, mesaje sincere și din suflet. Și de această dată au fost alese trei dintre ele pe care le-am și fotografiat. Un exemplu ar fi acesta.

„E rândul meu să te iubesc necondiționat. Mulțumesc, iubită mamă!”

Heidi Mesagerul sentimentelor

De asemenea, toate cadrele realizate cu cele trei tablete pot fi văzute dând click pe fotografia de mai jos.

heidi-mesagerul-sentimentelor-2

A fost o provocare binevenită! M-a ținut în „priză”, ca să zic așa, căutând locuri și gândindu-mă la tot felul de situații în care aș putea fotografia ciocolatele.

Asta înseamnă să aduci imaginile în comunicarea unei campanii. Am observat cu autorii mesajelor au fost foarte fericiți când le-au văzut fotografiate, iar asta aduce un impact și mai mare. Felicitări, Heidi, pentru ideea campaniei și modul în care s-a desfășurat!

Încă mai puteți trimite aici astfel de mesaje persoanele dragi! Doar numiți persoanele, iar Heidi va fi mesagerul vostru personal al sentimentelor.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *