LOADING

Type to search

Canon Connect Station 100: Hard-disk de 1TB cu Wi-Fi, NFC și cititor de carduri

dragosasaftei 4 years ago

Dintre noile produse anunțate de Canon la CES acesta mi se pare cel mai interesant. Combină practic mai multe dispozitive (cititor de carduri, hard-disk extern, media player) și oferă un acces mai rapid și mai ușor la fișierele tale.

Canon CS100: 1TB, Wi-Fi, NFC, cititor de carduri SD/CF

Acestea sunt principalele caracteristici ale dispozitivului pe care nu știu cum să îl numesc. Așa cum ziceam, este un hard-disk extern care vine cu un cititor de carduri încorporat, posibilitatea de copiere a fotografiilor prin wireless, NFC ori prin cititorul de carduri, transferarea lor către un calculatori ori smartphone prin wireless sau USB 3.0 și redarea lor prin funcția de media player pe un televizor.

Care cred că ar fi avantajele utilizării lui? În primul rând mai scapi de cabluri. Îl pui pe birou, bagi cardul în el sau conectezi direct aparatul foto, iar fotografiile sunt copiate în memoria lui. Apoi le poți vedea acolo conectându-te prin wireless de pe calculator și copia doar fișierele dorite, ori edita (mă gândesc că e posibil) direct din memoria lui.

Pe lângă faptul că e un cititor de carduri prin wireless, mai este și un hard disk controlat la fel.

Canon Connect Station va fi disponibil începând cu luna aprilie și va costa, credem noi, aproximativ 1.300 de lei, un preț corect dacă stai să te gândești ce oferă. Totuși, credem că ar putea fi utilă și o versiune fără NFC, un cititor de carduri + hard-disk extern cu posibilitate de conectivitate wireless la laptop. Ar fi mai mult decât suficient.

Canon Connect Station 100

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *