Adăugat pe 23 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Canon este lider mondial pe piața aparatelor foto D-SLR

canon-lider-pe-piata-foto-1
canon-lider-pe-piata-foto-1

Pentru al zecelea an consecutiv Canon vine cu o veste care anunță faptul că brandul se află pe primul loc la nivel mondial în funcție de cota de piață deținută pe segmentul aparatelor foto digitale cu obiective interschimbabile – D-SLR.

Canon Inc. se bucură de această poziție încă din 2003, atunci când a lansat modelul EOS 300D Digital, un aparat compact, ușor și simplu de folosit, ce a deschis calea creșterii pieței de D-SLR-uri. De atunci această divizie s-a dezvoltat continuu, Canon dezvoltând și o serie de aparate – EOS 5D – dedicată filmării cu aparate D-SLR.

Anul acesta, Canon a lansat și modelul EOS 100D, cel mai mic și ușor model D-SLR din lume, model pe care l-am anunțat aici în urmă cu o lună (în curând vom reveni și cu un review al aparatului).

Ca informație generală, brand-ul a luat ființă în anul 1933, iar acum a ajuns la un număr de 197.000 de angajați la nivel mondial, dezvoltând totodată și o rețea globală de retail și distribuție cu companii localizare în SUA, Europa, Asia și Australia. Felicitări, Canon! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei