LOADING

Type to search

Canon G3 X: senzor CMOS de 20.2MP, zoom optic de 25x și ISO de până la 12.800

dragosasaftei 3 years ago

Canon lansează cel mai performant super zoom din gamă, Power Shot G3 X. Camera compactă G3 X cu superzoom și un senzor CMOS iluminat posterior este ideală pentru pasionații de fotografie cât și pentru cei de video.

PowerShot G3 X beneficiază de un zoom versatil de 25x și un control manual de nivel DSLR. Această cameră este ideală pentru realizarea fotografiilor de natură sau cea sportivă deoarece zoom-ul vă permite să surprindeți toate detaliile.

Canon PowerShot G3 X (7)

Caracteristici principale – Canon G3 X

  • Senzor CMOS de tip 1.0, iluminat posterior, de 20,2 MP;
  • Obiectivul are deschiderea diafragmei de f/2.8-5.6;
  • Zoom-ul optic 25X;
  • Procesor DIGIC 6;
  • ISO de 125 la 12.800;
  • Capacitate rafală de 5,9 fps;
  • Ecran LCD de tip touch rabatabil de 3,2 inci (8cm);

PowerShot G3 X pe lângă caracteristicile uimitoare în materie de fotografie, poate filma la o rezoluție Full HD, beneficiind de un control manual asupra diafragmei și ISO alături de o frecvență variabilă a imaginii de la 24p până la 60p.

Camera beneficiază de înregistrări audio de o calitate excepțională datorită unei latitudini de expunere extinsă. Este prevăzută și cu mufe dedicate pentru microfon și căști, precum și o ieșire HDMI live pentru a putea vizualiza imaginea și pe un monitor extern în timpul filmării. Datorită sistemului inteligent IS și modului avansat Dynamic IS pe 5 axe, menținerea imaginii stabile în timpul filmării nu va mai fi o problemă.

Controlul camerei vine în ajutorul fiecărui utilizator, poate fi folosit pentru diferite funcții precum focalizarea; în același timp funcția Full Manual Control, fotografierea RAW și modul de expunere BULB.

Camera G3X este rezistentă la praf și stropi. Pentru o manevrabilitate asemănătoare ca a unui DSLR, hot shoe vă permite să atașați un ocular electronic de înaltă rezoluție sau unul dintre blitz-urile din gama Canon Speedlite.

Acest aparat foto beneficiază de nenumărate funcții privint conectivitatea precum: Wi-Fi alături de o nouă aplicație Camera Connect care vă permite să utilizați funcțiile-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil, inclusiv controlul manual. Funcția Dynamic NFC pentru situațiile în care doriți să faceți transferul de imagini către o stație Canon Connect sau chiar către dispozitivul mobil, iar funcția Image Sync vă permite să salvați toate fișierele în cloud.

Prețul noului Canon G3 X ar putea ajunge la aproximativ 4.000 de lei, urmând să fie disponibil la noi în țară de la mijlocul acestei veri.

Canon PowerShot G3 X (3)

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *