LOADING

Type to search

Canon Cashback revine: Ediția de iarnă – Reduceri la aparate foto, obiective și accesorii

dragosasaftei 2 years ago

Campania de reduceri Canon Cashback revine. Ediția de iarnă a început la finalul lunii noiembrie, din acest an (2016) și continuă până pe 31 ianuarie 2017. Mecanismul campaniei e același ca până acum: după ce cumperi produsul, înregistrezi dovada achiziției (factură sau bon fiscal) pe canon.ro/cashback, apoi revendici suma Cashback care va ajunge direct în contul tău. Sumele Casbhack ajung până la 1.350 de lei – la Canon 5DS și 5DSR.

Vrei să-ți faci un cadou sau plănuiești unul pentru cineva drag? Iată câteva recomandări, luate direct din lista produselor intrate în campanie:

  • Imprimanta foto Canon Selphy: printezi fotografii 10x15cm direct de pe telefon, aparatul foto, card SD, stick USB sau de pe laptop. Durează un minut să tipărești o fotografie, un set de cerneală + hârtie foto te ajunge pt. 108 imagini, iar tot procesul de înlocuire e foarte simplu, curat și rapid. Selphy vine cu o reducere de 65 de lei.
  • D-SLR-ul Entry-Level Canon 1300D, variantă foarte bună dacă vrei să începi cu un D-SLR. Vei primi 135 de lei înapoi.
  • Dacă vrei unul mai avansat, atunci Canon 750D va fi soluția. Îl vei cumpăra, practic, cu 270 de lei mai ieftin.
  • Tot 270 de lei vei primi înapoi și dacă vrie un aparat foto compact avansat. Mic și performant, Canon G3X e soluția perfectă pentru călătorii, excursii pe munte ori vacanțe.
  • În ce privește obiectivele, dacă tocmai ce ți-ai luat un D-SLR entry-level, ți-aș recomanda să arunci o privire pe următoarele: 55-200mm IS și 10-18mm IS. Primul e teleobiectiv, bun pentru fotografiat de la distanță, al doilea e ultra-wide, bun pt. spații mici ori peisaje. Ambele vin foarte bine în completarea lui 18-5mm.
  • De cauți un obiectiv pentru un D-SLR dintr-o gamă superioară, atunci e bine de știut că poți beneficia de reduceri de până la 900 de lei.

Aceasta este lista completă a produselor aflate în promoție:

Listă produse Canon Winter Cashback 2016

Nu uita, campania e disponibilă până la finalul lunii ianuarie. Păstrează dovada achiziției – factura sau bonul fiscal – ca să poți primi suma Cashback direct în contul tău. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *