Adăugat pe 15 decembrie 2015 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Canon Winter Cashback în sezonul poveștilor

Canon Winter Cashback 2015
Canon Winter Cashback 2015

Îmi aduc foarte bine aminte de momentul în care am primit primul D-SLR. Aveam aproape 15 ani și-mi era gândul numai la aparatul foto pe care îl voiam. Știam că nu le era deloc ușor alor mei să mi-l ia, așa că am profitat de toată perioada în care am așteptat ca să învăț cât mai multe despre el. Găsisem un filmuleț de două ore care îi explica meniul în detaliu. L-am văzut cred că de mai bine de 5 ori pe-atunci. Știam aproape pe de rost ce poate face aparatul și mă jucam cu compactul pe care îl aveam încercând să mimez că e un D-SLR. Mă făceam, de exemplu, că rotesc de obiectiv ca să fac zoom. De fapt, cu o mână apăsam pe butonul de zoom, iar cu cealaltă mă făceam doar că învârt obiectivul.

Vă dați seama că m-am bucurat tare mult apoi, de Crăciun, când l-am și primit. Mi-a fost aparat de suflet apoi și-am împărtășit împreună mai bine de 200.000 de fotografii.

Am vrut să vă povestesc despre experiența mea cu primul D-SLR datorită campaniei Canon Winter Cashback 2015 care vi-l poate aduce și vouă mai ușor sau să vină în completarea kit-ului pe care îl aveți deja.

Începând de pe 4 decembrie 2015 și până pe 14 februrarie 2016 puteți primi înapoi prin intermediul campaniei între 70-1.500 de lei din prețul produsului cumpărat. Mecanismul e unul tare simplu:

  • După ce cumperi un produs Canon aflat în promoție îl înregistrezi pe www.canon.ro/cashback;
  • Completezi formularul cu toate datele necesare (să ai la îndemână factura și produsul);
  • Primești apoi în contul menționat suma de bani aferentă produsului cupărat (spre exemplu, dacă îți cumperi un Canon 70D, vei primi înapoi în cont 500 de lei).

Lista tuturor produselor aflate în promoție o puteți găsi pe site-ul campaniei. Cert e că-s mai bine de 50 și acoperăm toate gamele. Printre ele se regăsesc aparatele foto D-SLR simple (doar body) sau în kit: Canon 1200DCanon 700DCanon 7D Mark II, Canon 6D ori Canon 5D Mark III, dar și obiectivele 10-18mm18-135mm, 55-250mm24-70mm ori 70-200mm.

Veți primi bănuți înapoi și dacă achiziționați una din imprimantele Canon Selphy, de exemplu, care pot fi și-un cadou tare fain de Crăciun fie pentru voi, fie pentru cineva apropiat pasionat de fotografie, dar nu numai. 100 de lei e suma pe care o primești înapoi.

Să faceți alegeri inspirate și să aveți sărbători fericite! Și-o iarnă plină de povești pe care să le puteți surprinde în fotografii! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei