Adăugat pe 25 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Câștigă un loc la Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri din Grecia

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Arche - Thassos
Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Arche - Thassos

Băieții de la Foto Union organizeză cea de a 4-a ediția a Taberei de Fotografie pentru BloggeriAceastă ediție vine cu ceva aparte, ceva special, care cu siguranță vă va atrage atenția și vă va trezi dorința de a ajunge neapărat în acel loc.

„Foto Union anunță în mod oficial ediția a patra a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri. După trei ediții de munte – Brașov, Apuseni și Austria – a venit momentul să coborîm la mare. Mai exact, pe o insulă din Grecia – Thassos – despre care vorbește și Aristotel în Poetica.

Arche este numele aventurii noastre de fotografie în Thassos. În greaca veche, arche (ἀρχή) însemna principiul, originea, sursa tuturor lucrurilor care există. De unde și interesul filosofilor presocratici pentru căutarea arche-ului, în încercarea de a explica sensul acestei lumi.” (descrierea taberei)

Câștigă un loc în tabără

Tabăra se va desfășura în perioada 18-26 mai 2013, avându-i deja la bord pe următorii bloggeri: Costin CocioabăDan DragomirAnca DumaCosmin TudoranAlexandru NegreaRuxandra MelinteRadu Bădoiu și Cristian Șuțu. Partea frumoasă este că puteți lua și voi parte la eveniment.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în campania de pe Blogal InitiativeIată care ar fi mecanismul campaniei.

Realizează pe blogul tău un eseu fotografic din 7 (șapte) imagini Instagram pornind de la fraza: “Ceva nou în fiecare zi, ca să ai ce povesti“. Urcă fotografiile pe Instagram cu hashtag-urile #tfb4 #cosmotfb4, dar și pe celelalte rețele de socializare (Facebook, Twitter etc.). Toate informațiile le puteți găsi aici.

 Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Arche - ThassosÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.