Adăugat pe 30 ianuarie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Ai cont pe Instagram și un blog? Poți merge gratuit o săptămână în Dubai

TFB10 Dubai
TFB10 Dubai

Și nu-i deloc complicat! Trebuie doar să povestești pe blog despre un loc văzut de tine folosindu-te de fotografiile tale de pe Instagram. Și merită să te străduiești să redai experiența ta cât mai bine. Că premiul e-o tabără de fotografie gratuită în Dubai. Timp de o săptămână. Adică timp suficient cât să faci o serie minunată de fotografii în locul acela în care mulți râvnim să ajungem!

E vorba de Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri organizată de Foto Union. Ajunsă la cea de-a 10 ediție, tabăra din acest an are o destinație aparte, Emiratele Arabe UniteDubai, Golful Persic, Peninsula Arabică și celebrul Atlantis the Palm Hotel, din imaginea de mai sus.

Plecarea este pe 10 februarie și, dacă vei câștiga locul pus la bătaie, vei avea totul asigurat. Pe scurt, poți merge o săptămână pe gratis acolo. Tot ce trebuie să faci e să treci prin următorii pași până pe 1 februarie, când e ultima zi de înscrieri. Iar apoi să speri că pe 2 februarie vei fi anunțat tu câștigător.

  • Scrie pe blog un articol în care să spui povestea unui loc întâlnit de tine. În articol trebuie să adaugi și fotografii de pe contul de Instagram. Le poți da embed direct.
  • Adaugă apoi la finalul articolului textul acesta: Acest text este înscris în concursul TFB10 – #tenDubai - un eveniment organizat de Foto Union powered by Prestige Tours, cu sprijinul Canon și Calif;
  • Trimite link-ul de la articolul tău până pe 1 februarie, ora 23:59, pe adresa vreau@fotounion.ro.

În același timp trebuie să ai un pașaport valabil. Și nu unul temporar. Mai multe detalii despre tabără și participare găsiți aici. Baftă la povestit! :-)

TFB10 DubaiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.