Adăugat pe 5 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigătorul concursului Cea mai bună fotografie auto

Concurs - Cea mai bună fotografie auto
Concurs - Cea mai bună fotografie auto

Concursul nostru fulger a luat sfârșit. Am căutat cea mai bună fotografie auto și am vrut să o premiem cu o invitație la Salonul Auto-Moto București oferită de Eurial InvestȘi am găsit-o cu ajutorul vostru. Puteți vedea aici toate fotografiile înscrise în concurs. :-)

Am rămas plăcut surprinși de interesul pe care l-ați arătat, de susținerea de care au avut parte participanții și de promtitudinea de care ați dat dovadă. În circa 36 de ore s-a desfășurat totul. Și s-a desfășurat cu bine, motiv pentru care vă mulțumim și vă promitem că vom mai reveni cu concursuri cel puțin la fel de interesante.

Fotografia câștigătoare, cu 459 de voturi, este cea realizată de George Ploaie pe Transalpina, dacă intuim bine locul. Felicitări, George! Sperăm să îți placă la eveniment și, dacă dorești, să ne trimiți câteva fotografii pe care să le publicăm într-un articol aici am fi tare, tare fericiți. Aceasta este fotografia câștigătoare. :-)

George Ploaie - Cea mai bună fotografie auto

Am mai vrea să vă arătăm încă 5 fotografii participante care ne-au plăcut tare, tare mult. În ordinea în care urmează veți regăsi fotografiile realizate de Ana Nicoară, Sebastian RaduSzabo AttilaManase Valentin și Cosmin Vasile. Felicitările noastre! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.