LOADING

Type to search

Câștigătorul concursului ”De unde îți iei doza de fotografie?”

dragosasaftei 6 years ago

În urmă cu o săptămână vă invitam la primul concurs de aici, de pe Blog de fotografie. Tot ce trebuia să faceți pentru a participa era să menționați într-un comentariu câteva site-uri de unde vă luați doza de fotografie. Condiția era ca acestea să fie din România.

Am fost tare bucuroși să vedem că într-o săptămână au fost peste 500 de persoane înscrise. Înseamnă mult pentru noi și ne încurajează la lucruri și mai frumoase pe viitor. Haideți să vedem cine este norocosul câștigător al premiului oferit de F64 Studio și Olympus.

Aparatul foto Olympus SZ-10 este câștigat de Narcis Ilcu*. Felicitări! Te rugăm să ne trimiți un mail pe adresa contact@blogdefotografie.ro cu datele tale pentru a intra în posesia premiului. Să trimiți mailul de pe adresa cu care ai lăsat comentariul pe pagina concursului.

Cam acesta a fost primul nostru concurs. Vă mulțumim vouă pentru participare și mulțumim tare mult partenerilor pentru susținere! Fiți aproape de noi că vor mai urma și alte surprize precum aceasta. 🙂

*Câștigătorul a fost ales prin introducerea listei cu numele pe site-ul random.org și apoi amestecarea lor, urmând ca primul poziționat în noua listă să fie câștigătorul.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

 1. Pato Basil 30 January 2013

  Felicitari norocosului!

  Reply
 2. Cosmin T. 30 January 2013

  Congrats! I was nr 34 😀

  Reply
 3. narcis ilcu 31 January 2013

  Multumesc pt felicitari …. putea fi oricine, insa s-a nimerit sa fiu eu… data viitoare va fi unul dintre voi, si poate marele premiu va fi un dslr 😉 Bafta tuturor!

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 31 January 2013

   Felicitări încă o dată! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *