Adăugat pe 5 septembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigătorul concursului „Spiritul naționalei” în fotografii

Concurs: Trimite-ne fotografiile tale cu spiritul naționalei
Concurs: Trimite-ne fotografiile tale cu spiritul naționalei

Acum două zile vă invitam la un concurs fulger pe care l-am organizat împreună cu City InsuranceVă rugam să ne trimiteți fotografii reprezentative cu spiritul naționalei, punând la bătaie două bilete la meciul România-Ungaria care are loc mâine, ora 21, pe Arena Națională în București.

În urma jurizării am ales ca fotografia câștigătoare a celor două bilete să fie…

Cobzaru Valentin - „Spiritul naționalei

Cea realizată de Cobzaru Valentin! Felicitări, Valentin! Te rugăm să ne trimiți cât de repede poți pe contact@blogdefotografie.ro datele tale pentru a stabili cum intri în posesia biletelor.

Vă mulțumim că ați răspuns așa repede invitației noastre! Ne-am bucurat să primim un număr de 30 de fotografii într-un timp nu foarte lung! Promitem să revenim în toamna aceasta cu surprize frumoase pentru voi. :-)

*Mergând pe încredere nu am verificat proveniența primului câștigător. Se pare că n-a fost realizată tocmai de el, motiv pentru care Cobzaru Valentin este noul câștigător al premiului.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.