Adăugat pe 9 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigătorul concursului „Tu cum arătai când erai mic?”

Tu cum arătai când erai mic?
Tu cum arătai când erai mic?

V-am arătat în urmă cu trei zile toate fotografiile pe care ni le-ați trimis cu voi când erați mici. Dacă vreți să le vedeți încă o dată o puteți face aici. Am primit un număr frumos de fotografii de la voi, ne bucurăm tare mult că ați vrut să împărtășiți acele momente cu noi și promitem să revenim curând cu alte surprize la fel de frumoase!

Haideți să vedem, deci, cine a câștigat cartea Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură cu autograf scrisă de Florin Grozea, două CD-uri cu hit-urile artiștilor din carte și un tricou KissFM. Deeci… câştigătorul este… (tobe în spate, vă rugăm!)

Ilie Cătălin! Așa cum îl puteți vedea și în fotografia de mai jos! Te așteptăm, Cătăline, să ne trimiți pe contact@blogdefotografie.ro adresa ta, urmând ca noi să îți trimitem premiul cât de repede putem! Felicitări! :-)

Vă mulțumim încă o dată că ne-ați fost alături și la acest concurs!

Ilie Cătălin când era micÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.