Adăugat pe 13 martie 2014 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Câștigătorul voucherului de 750 de lei la Școala de Fotografie Freelancer

Câștigător Comunitate Blog de fotografie
Câștigător Comunitate Blog de fotografie

La începutul lunii februarie anunțam lansarea platformei Comunitatea Blog de fotografie. De atunci și până acum s-au înscris 67 dintre voi și au fost încărcate destul de multe fotografii. Scopul este să creăm prin comunitate un loc de discuții despre fotografie, un loc în care să putem veni cu exemple din toate direcțiile și în care să învățăm unii de la alții.

Așa cum spuneam și atunci unul dintre voi, cei care ați fost activi în luna februarie, va câștiga un voucher de 750 de lei de la Școala de Fotografie Freelancer, acesta putând fi utilizat pentru înscrierea la unul dintre workshop-urile școlii. Voucherul nu este nominal așa că-l puteți face chiar și cadou dacă nu puteți ajunge sau doriți să aduceți un zâmbet pe fața cuiva. Mulțumim cu această ocazie partenerilor de la Școala de Fotografie Freelancer! :-)

Dar haideți să vedem care este câștigătorul!

Așa cum ați putut vedea și în clipul de mai sus, câștigător este dan75. Dan, așteptăm un e-mail la contact@blogdefotografie.ro cu datele tale de contact (nume și nr. de telefon) pentru a-ți oferi premiul. Felicitări! :-)

Revenim curând cu informații pentru concursul din această lună de pe comunitate.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.