Adăugat pe 11 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Căutăm un corespondent la Fotogenica

Căutăm corespondent la Fotogenica!
Căutăm corespondent la Fotogenica!

Vă spuneam în urmă cu două luni că și anul acesta se pregătește Fotogenicaun eveniment care aduce față în față pasionații de fotografie cu profesioniștii, pasiunea cu excelența. Noi ne-am fi dorit tare mult să ajungem la eveniment, dar din păcate nu vom putea fi prezenți atunci, motiv pentru care…

Căutăm corespondent la Fotogenica

Vrei să participi la workshop-uri? Să stai trei zile în Complexul Wolf din Bran, complex încărcat cu aer fotografic? Vrei să scrii un rezumat aici, pe blog, despre cum a fost? Atunci e simplu să ai parte de toate aceste lucruri. :-) Pașii sunt următorii.

Intră pe Blogal Initative şi înscrie-te în campania Haide la Fotogenica. Tot ce trebuie să faci e să scrii un articol pe blogul tău care să răspundă la întrebarea „De ce îți dorești să ajungi la Fotogenica?” Ai timp să faci asta până pe 16 mai când va începe și o perioadă de votare publică. Totodată, va conta și votul nostru în proporție de 50%.

Așa cum bine știți, atât evenimentul fotografic, cât și această provocare, sunt susținute de Canon RomâniaȘi așa cum probabil ați văzut, tot acum, Canon este și brandul săptămânii la noi pe blog. Vă vom spune curând care sunt motivele. Gândiți-vă la premiile TIPA și la prima poziție pe piața D-SLR-urilor la nivel mondial în ceea ce privește vânzările. :)

Așadar, înscrieți-vă la campanie! Așteptăm cu mare drag să vedem cine va fi corespondentul nostru la Fotogenica!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.