LOADING

Type to search

Căutăm un corespondent la Fotogenica

dragosasaftei 6 years ago

Vă spuneam în urmă cu două luni că și anul acesta se pregătește Fotogenicaun eveniment care aduce față în față pasionații de fotografie cu profesioniștii, pasiunea cu excelența. Noi ne-am fi dorit tare mult să ajungem la eveniment, dar din păcate nu vom putea fi prezenți atunci, motiv pentru care…

Căutăm corespondent la Fotogenica

Vrei să participi la workshop-uri? Să stai trei zile în Complexul Wolf din Bran, complex încărcat cu aer fotografic? Vrei să scrii un rezumat aici, pe blog, despre cum a fost? Atunci e simplu să ai parte de toate aceste lucruri. 🙂 Pașii sunt următorii.

Intră pe Blogal Initative şi înscrie-te în campania Haide la Fotogenica. Tot ce trebuie să faci e să scrii un articol pe blogul tău care să răspundă la întrebarea „De ce îți dorești să ajungi la Fotogenica?” Ai timp să faci asta până pe 16 mai când va începe și o perioadă de votare publică. Totodată, va conta și votul nostru în proporție de 50%.

Așa cum bine știți, atât evenimentul fotografic, cât și această provocare, sunt susținute de Canon RomâniaȘi așa cum probabil ați văzut, tot acum, Canon este și brandul săptămânii la noi pe blog. Vă vom spune curând care sunt motivele. Gândiți-vă la premiile TIPA și la prima poziție pe piața D-SLR-urilor la nivel mondial în ceea ce privește vânzările. 🙂

Așadar, înscrieți-vă la campanie! Așteptăm cu mare drag să vedem cine va fi corespondentul nostru la Fotogenica!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

5 Comments

 1. Daniel 11 May 2013

  Ar fi un vis pentru mine unul frumos dar viața asta e ca naiba .

  Reply
 2. D-Petre 10 June 2013

  Maine sper sa va pot trimite o scurta corespondenta despre cum am simtit acest eveniment.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 10 June 2013

   Așteptăm cu mareee drag! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei