Adăugat pe 11 august 2014 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din a doua zi de la Summer Well

Fotografii din a doua zi la Summer Well
Fotografii din a doua zi la Summer Well

În comparație cu prima zi în care s-au publicat peste 3.000 de fotografii pe Instagram pe hashtag-ul #SummerWell, în cea de-a doua zi a festivalului au fost publicat undeva în jurul a 1.700 de fotografii. E și normal, de altfel. În caz contrar s-ar fi repetat, probabil, multe din cadrele publicate în prima zi.

Puteți vedea aici fotografiile care ne-au plăcut cel mai mult din prima zi a festivalului. În continuare vă invităm să vedeți selecția noastră din cea de a doua zi. Parcă am văzut de această dată fotografii și mai frumoase decât primele. Cadre parcă mai gândite. Sau mai pline de atmosfera evenimentului.

În total pe durata celor două zile de festival au fost publicate pe Instagram aproape 5.000 de fotografii. Pe toate le puteți vedea aici. Este, probabil, unul dintre cele mai populare evenimente de la noi din țară pe Instagram. Și ăsta-i un semn bun. Comunitatea utilizatorilor crește constant în fiecare lună, iar oamenii care utilizează Instagram-ul creează din ce în ce mai mult conținut. Pe Instagramology găsiți mai multe statistici cu privire la numărul utilizatorilor de Instagram din România.

Iar acum să vedem fotografiile! :-)

Fotografia de mai sus este realizată de cristiursea.
Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei