Adăugat pe 10 august 2014 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din prima zi de la Summer Well

Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din prima zi de la Summer Well
Cele mai bune 15 fotografii de pe Instagram din prima zi de la Summer Well

Sau cele care ne-au plăcut cel mai mult. În acest weekend (9-10 august) are loc unul dintre cel mai așteptate evenimente ale verii, Festivalul Summer Well. Ediția de anul acesta a strâns mai bine de 10 nume mari internaționale, printre care Placebo, John Newman, Miles Kane și Bastille.

Trecând la partea cu Instagram-ul, observăm cum față de anul trecut comunitatea utilizatorilor rețelei sociale bazate pe fotografii a crescut semnificativ. Doar în prima zi a festivalului s-au încărcat peste 3.000 de fotografii. Le puteți vedea pe toate adunate aici.

Acesta a fost motivul pentru care ne-am decis să facem o selecție cu fotografiile de pe Instagram care ne-au plăcut cel mai mult. Vom reveni și mâine cu o astfel de selecție. Iată fotografiile noastre favorite publicate pe Instagram în prima zi de la Summer Well. Deși multă lume s-a concentrat doar pe fotografierea a ce se întâmplă pe scenă, am găsit și câteva cadre foarte reușite realizate și în alte locuri. Să le vedem.

Fotografia pe care o vedeți mai sus a fost realizată de georgiaprisada.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.