Adăugat pe 12 decembrie 2012 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Cele mai bune fotografii din anul 2012

Protestele din Atena
Protestele din Atena

Anul care e pe cale să se încheie a fost unul destul de plin în evenimente. Bineînțeles că fiecare dintre ele a avut propria notă de expresivitate, notă redată în fotografiile care acum au ajuns a fi cele mai bune din acest an. E foarte interesant să vezi cum poți rezuma un eveniment întreg la o fotografie, la o stare, la un mesaj.

Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă lungă, dar totuși le poți defini cu o singură fotografie. Asta ne arată încă o dată puterea unei fotografii. Pentru că da, fotografia este despre poveste și despre stări, despre oameni și omenire. În continuare vă invităm să urmăriți cele mai bune fotografii ale acestui an, fotografiile care definesc ceea ce înseamnă 2012. 

Prima parte – Scufundarea vasului Concordia, Protestele din Atena

Protestele din Atena

Scufundarea vasului Concordia

A doua parte – Jocurile Olimpice din Londra, Prima sondă de cercetare de pe Marte

Jocurile Olimpice din Londra

Prima sondă de cercetare pe Marte

A treia parte – Alegerile câștigate de Obama, Jocurile Paralimpice din Londra

Câștigarea alegerilor din SUA de Obama

Jocurile Paralimpice din Londra

Fotografiile sunt preluate din rubrica In Focus a ziarului The Atlantic.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.