Adăugat pe 19 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Cele mai reușite 10 fotografii pe Instagram de la The Color Run

Ariel Constantinof - The Color Run
Ariel Constantinof - The Color Run

Ieri a avut loc cea de-a doua ediție din acest an a evenimentului The Color Run, atrăgând un număr foarte mare de participanți pe Bulevardul Kiseleff din București. Așa cum am anunțat vineri, astăzi revenim cu o selecție a celor mai reușite fotografii publicate pe Instagram din timpul evenimentului. Noi, alături de un reprezentant al evenimentului, ne-am uitat peste fotografiile publicate pe hashtag-ul #thecolorrunro (și care aveau și tag către contul @thecolorrunro în descriere) și le-am ales pe cele care ne-au plăcut cel mai mult. Am căutat fotografii expresive, fotografii care să redea atmosfera veselă și colorată din timpul cursei care s-a desfășurat simultan în mai multe țări din colțurile lumii.

Haideți să privim, așadar, topul celor mai reușite fotografii. Fiecare dintre autorii fotografiilor primește o invitație la prima ediție The Color Run de anul viitor. Detalii veți primi prin mesageria de pe Instagram. Felicitări tuturor! :-)

Ca o curiozitate, pe parcursul cursei s-au încărcat pe Instagram peste 450 de fotografii cu hashtag-ul #thecolorrunro. Suntem convinși însă că au fost și multe altele urcate rapid, chiar în momentul alergării, dar care nu au atașat hashtag-ul de care spuneam.

*Fotografia de mai sus este realizată de Ariel Constantinof.

Update: Din păcate aproape jumătate dintre fotografiile alese nu pot fi văzute pentru că autorii lor au setat contul privat. Noi le-am putut vedea menționate pe contul @thecolorrunro, dar nu și publica aici. Motiv pentru care a trebuit să le înlocuim. Ca sfat pentru viitor, nu lăsați contul privat atunci când participați la evenimente sau competiții, ca fotografiile să poată fi văzute și de oamenii cu care nu sunteți conectați pe Instagram. :-)
Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.